?? BEST CAGES FOR AGAPORNIS 2020 Vergelijkingen

  • Post author:
  • Post category:vis
  • Post comments:0 Comments

Start ” Vogelaccessoires ” Bestkooien voor agapornis

Wat is de beste kooi voor agapornis op de markt ? De kooien voor tortelduifjes moeten specifieke omstandigheden hebben, aangepast aan het gedrag van deze vogel, die graag vliegt, klimt met behulp van zijn snavel en kleine sprongetjes maakt. De agapornis zijn vogels die ongeveer 15 centimeter hoog zijn, en hebben een heel andere levensstijl dan andere meer gewone vogels zoals kanaries, goudvinken of parkieten.
Een van de redenen waarom de agapornis zo populair zijn geworden, is dat zeer sociaal zijn en een deel van de tijd grond thuis kunnen doorbrengen. Zelfs in deze situaties, moeten we niet vergeten dat de meeste tijd die ze zullen doorbrengen in hun kooi, dus het is belangrijk om te kiezen voor een geschikte kooi.
Om u te helpen de beste beslissing te nemen, hebben we de beste kooien voor agapornis geanalyseerd en geselecteerd. Gebruik onze kooivergelijking en vind de kooi die het beste past bij uw behoeften. 5 x 53 cm” />CheaperMijn favoriet Model Vision M01Palace CageFlying Cage Big
Bird Cage BigRustieke vogelkooi Prijs Zie aanbiedingenZie aanbiedingenZie aanbiedingenZie aanbiedingenZie aanbiedingen. 5 x 39,5 x 53 cm71,7 x 45,7 x 45,7 cm52 cm x 79 cm x 131 cm46 x 35,3 x 150,6 cm53 x 58 x 150 cm Ik ben geïnteresseerd! Zie aanbiedingenZien aanbiedingenZien aanbiedingenZien aanbiedingenBeste kwaliteit/prijs Cage Model Vision M01 Prijs Zie aanbiedingenAfmetingen 62,5 x 39,5 x 53 cm Ik ben geïnteresseerd! Zie aanbiedingenKooi goedkoper Model Palace Cage Prijs Zie aanbiedingen Afmetingen 71,7 x 45,7 x 45,7 cm Ik ben geïnteresseerd! Zie aanbiedingen Cage Model Flying Cage Prijs Zie aanbiedingen Afmetingen 52 cm x 79 cm x 131 cm Ik ben geïnteresseerd! Zie aanbiedingen Vogelkooi Model Vogelkooi Groot Prijs Zie aanbiedingen Afmetingen 46 x 35,3 x 150,6 cm Ik ben geïnteresseerd! Zie aanbiedingenMijn favoriete vogelkooi Model Rustieke vogelkooi Prijs Zie aanbiedingen Afmetingen 53 x 58 x 150 cm Ik ben geïnteresseerd! Zie aanbiedingen

Artikel index

Welke kooi moet je kopen? De beste prijs voor een kooi van agaporniskwaliteit

Vision M01 – Cage, 62,5 x 39 5 x 53 cm (829)Zie aanbiedingenDe kooien voor onafscheidelijke dieren Vision belooft dat uw tortelduifjes in perfecte conditie zullen zijn, dankzij hun goede maat, gecertificeerd door onafhankelijke dierenartsen en het Hagen Institute for Poultry Research (HARI).
Uw tortelduifjes zullen blij zijn, maar jij ook. De Vision kooien hebben een ontwerp dat totaal anders is dan de rest, de bodem van de kooi is gemaakt van doorzichtig plastic, met voldoende hoogte om te voorkomen dat de resten van de kooi eruit vallen: zaden, veren…ongeveer 80% minder dan bij een normale kooi.
De gebruikte materialen zijn niet giftig voor de vogels.
De draden zijn koolstofarm, met lood- en zinkvrije verf, zeer goed bestand tegen corrosie, vooral voor vogels. Het heeft ook twee feeders, twee drinkers en twee hangers.
Zie aanbiedingen op Amazon

Kopers meningen van de grote kooien voor agaponis Vision

Ik kocht het voor mijn agaponi en ik ben blij. Er is plaats voor twee vogels en ik overweeg om er een paar in te zetten. De feeders hebben ook hun eigen onafhankelijke toegang. Zeer aan te bevelen.
>Zie meer meningenSales JAULA PALACIO (27)Zie aanbiedingenAls u op zoek bent naar een koloniale, vintage of retro vogelkooi, kan dit een perfecte optie zijn.
Het is speciaal ontworpen voor agapornis en alle soorten kleine papegaaien, met speciale voederbakken en zeer sterke staven (zoals konijnenkooien), die hun speciale manier van klimmen met behulp van de snavel ondersteunen.
De basis van de kooi is net als de moderne kooien van metaal en houdt het agapornis geïsoleerd van de uitwerpselen en de resten van het voedsel, en heeft een praktisch verwijderbaar bakje voor de reiniging.
De kooi heeft een optionele accessoire met wielen, om het transport te vergemakkelijken.
See aanbiedingen in Amazon
De kopers van de kooien van agapornis Mod. Palacio

Ik heb een paar agapornis die perfect passen, samen met een aantal van hun speelgoed.
Het is zeer breed, met zeer sterke staven en een zeer origineel ontwerp. Trouwens, de bovenste opening is geweldig, mijn agapornis gaat op die manier in en uit de kooi.

Zie meer meningen Yaheetech Big Bird Cage . (33)Zie aanbiedingenAls het uw bedoeling is om een goed aantal agapornis te hebben, dan is dit een grote vogelkooi, metaal en bestendig, perfect voor het hebben van meerdere exemplaren en dat kan vliegen of springen. De deur heeft een goede afmeting,27 x 20 cm, we moeten niet vergeten dat een volwassen tortelduifje ongeveer 15 cm hoog kan zijn, de toegangsdeuren moeten breed zijn.
Ook heeft twee hangers die door de hele kooi lopen, om een flink aantal vogels vast te houden. De voederbakken voor de tortelduifjes zijn breed, er kunnen twee vogels tegelijk eten van elk.
Om het makkelijker te hanteren, heeft de kooi wielen die 360° draaien, en om het makkelijker schoon te maken heeft het een uitneembare bodemlade.
Ik heb zeven tortelduifjes, die perfect in deze kooi zitten, lopen helemaal niet in de weg. Het is een grote vogelkooi, mooi en makkelijk in elkaar te zetten. Ik ben blij met de aankoop.https://aquaclaire.be/wp-content/uploads/opiniones-300×109.jpg />
Zie meer meningen Yaheetech Bird Cage . (136)Zie aanbiedingenDeze vogelkooi is perfect voor het kweken van tortelduifjes, met veel ruimte voor meerdere vogels om samen te leven zonder te storen. U kunt een nest plaatsen, alle tortelduifspeeltjes die u wilt en ze zullen nog steeds meer dan genoeg ruimte hebben om te vliegen en te springen.
De kooi is verdeeld in twee delen, het bovenste deel is de kooi zelf, en het onderste deel, dat is uitgerust met wielen en een praktische plank voor het opbergen van alle accessoires van uw vogels. Het heeft ook gemakkelijk toegang tot de voederbakken.
De deuren zijn breed, om je agapurnis perfect te kunnen hanteren, zonder dat het je werk kost, en je vogels hebben last van stress.
See aanbiedingen op Amazon
Kopers meningen van de grote vogelkooi

De kooi is fantastisch. Het heeft veel ruimte en mijn agapornis zijn verrukt.
Het wordt geleverd met vier feeders en 3 hangers. Ik had graag drinkbakken gehad voor de tortelduifjes, maar ik denk dat ze ze er niet in stoppen omdat het afhangt van de papegaai die je in de kooi gaat zetten. Anders is het perfect.
iKayaa Metal Pet Cage met… (118)Zie aanbiedingenVoor rustieke of klassieke omgevingen is dit een van de meest originele rustieke vogelkooien. Met zijn Chippendale poten doet hij denken aan de Engelse vogelkooien uit de 17e eeuw.Het is een kooi die door zijn eigenschappen, gebruikt kan worden als een buitenkooi voor vogels, zolang hij maar op een met regen bedekte plaats wordt geplaatst.
Alles in de kooi is van kwaliteit , van de zeer resistente staven , tot de feeders voor agapornis , gemaakt van staal . Onder het rooster is er een afneembare bak om de reiniging en het onderhoud te vergemakkelijken.
De deuren van de kooi zijn enorm groot. Een front en een top, voor vogels die zich meestal in alle vrijheid door het huis bewegen.
Zie aanbiedingen op AmazonKopers vinden rustieke vogelkooien voor tortelduifjes

De kooi kan niet mooier zijn, ik ben er blij mee.
Het is ook praktisch en zeer eenvoudig in elkaar te zetten. Het is een kooi voor tortelduifjes met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.
br/Zie meer meningen>Hoe kies je een goede kooi voor tortelduifjes?
Je hebt waarschijnlijk veel kooien gezien , sommige zijn lang , andere zijn hoog , misschien heb je zelfs de typische ronde papegaaienkooi opgemerkt . Natuurlijk , elke vogel heeft andere leefgewoonten en daarom zijn er kooien voor vogels aangepast aan elk van hen.
Om een geschikte kooi voor tortelduifjes te kopen, volg mijn advies:

>

Hoe moet een kooi voor tortelduifjes zijn?

De vorm en afmetingen van de kooien voor tortelduifjes is het meest relevante punt, omdat de tortelduifjes kleine papegaaien zijn, die een goede grootte en omgeving nodig hebben, om zich op een natuurlijke manier te kunnen ontwikkelen. Maar het belangrijkste is dat ze het grootste deel van hun tijd doorbrengen met het beklimmen van de bomen, dus de kooien voor de agapornis moeten hoog zijn en niet uitgerekt om hun levensvorm in het wild te simuleren. top/wp-content/uploads/type kooien voor tortelduifjes-416×800.jpg” />

>>>We vonden dat er alle types kooien voor tortelduifjes te koop zijn met moderne, klassieke en rustieke ontwerpen, om alle types van decoratie te passen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.