REINIGINGSAQUARIUM Onderhouds- en reinigingsaccessoires

  • Post author:
  • Post category:vis
  • Post comments:0 Comments

Het geslacht Limnophila omvat 97 soorten aquariumplanten die behoren tot de familie Scrophulariaceae.
Soms verward met Myriphyllun, zijn dit planten die zich vermenigvuldigen door middel van stekken, die in ondiep water en met goede verlichting worden geplant.
Ze kunnen zonder problemen buiten het water groeien en geven de voorkeur aan goed gefilterd water met een maximale temperatuur van 25°C.
Met het geslacht variëren ze in vorm, en er kunnen planten zijn met rechte stengels en andere die kruipend zijn, net zoals er enkele zijn die geschikt zijn voor aquaria en andere die dat niet zijn.
De planten die ik hierna zal noemen zijn de geschikte om in een beplant aquarium te houden.Limnophila heterophylla

p>De distributie van deze plant bevindt zich in India, Pakistan, Sri Lanka, Indonesië, Zuid-China en Japan. Het zijn zeer praktische planten om in het midden en achterste gedeelte van het aquarium te plaatsen, vanwege hun rechtopstaande stam.
De aquatische bladeren zijn geveerd, met tegenovergestelde segmenten, de onderste zijn ondergeveerd, gevorkt.
Ze kunnen degenereren als de verlichting zwak is, het ondersteunt niet goed de te hoge temperaturen.De ideale temperatuur ligt tussen 22ºC en 28ºC, met een pH tussen 6.0 en 7.2.

Verkoop AquaClear Filtersysteem 30, 150 (5269)Zie aanbiedingen Petacc Automatic Fish Feeder Aquarium… Zie aanbiedingen Sera Vipagran, het hoofdvoedsel gemaakt van… Zie aanbiedingen

Limnophila sessiliflora

De hoogte en omstandigheden van het aquarium, zijn vergelijkbaar met Limnophila heterophylla. Deze planten waarderen de toepassing van kooldioxide in het aquarium en een goede toevoer van aquariumplantenmest.
Het is ideal voor Amazone- of tropische aquaria, het is bekend dat het zeer resistent is, dus het is een zeer gewone plant in veel aquaria.
Zie: Ambulia

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.